Saturday, February 11, 2017

Baju Melayu Raya 2017

Hai..lama tidak menulis blog tup-tup muncul dengan koleksi Baju Melayu Raya 2017 kan..melampau sangat kalau puasa pun belum tapi dah kalut fikir baju raya 2017..biasanya mak-mak lah yang paling sibuk memikirkan kaler tema baju raya family, biar nampak sedondon raya nanti..barulah nampak mak seorang yang pandai menguruskan rumah tangga..tapi sepatutnya boleh dipanggil sebagai financial planning..taklah nanti haru biru kewangan waktu nak raya, dengan beli barang persiapan raya makanan, minuman, perhiasan, baju raya lagi..boleh fengsan! lagi-lagi dengan situasi kewangan dan ekonomi sekarang yang tidak menentu..harga barang semakin naik oo..makanya kena membuat perancangan awal untuk raya kan.... :) Berbalik dengan Baju Melayu Raya 2017 sangat trendy dan jahitan kemas. Menampilkan baju melayu terkini, iaitu baju melayu tradisional kosong atau baju melayu moden hipster yang ade colour block pada bahu dan poket. Yang paling penting kualiti baju tip top, boleh didapati secara online..klik dengan senang hati jer...semuanya ready stock dalam 1-3 hari baju akan sampai to your doorstep.. :) Jom cuci mata antara koleksi yang ada seperti gambar dibawah ye..

Baju melayu online 2017

baju melayu terkini 2017

baju melayu sedondon ayah anak 2017

baju melayu sedondon ayah anak 2017

baju melayu sedondon 2017

baju melayu raya 2017

baju melayu 2017

baju melayu kanak-kanak 2017

Cantik Baju Melayu 2017 tapi harga macam mana? Semestinya murah dan mampu milik yang penting kualiti jahitan dan material dijaga. Tak jual yang sembarangan kualiti tau..no no no...

ade kaler lain tak? 
ade sis.. boleh terus inbox kami atau whatapps kami untuk pilihan warna ye :)
boleh pilih Baju Melayu Raya 2017 di dua link ini ye 


boleh buatkan baju sedondon dengan baju kurung?
kami boleh sediakan baju sedondon Couple biar pasangan suami isteri, pasangan tunang, pasangan pakwe makwe nampak sweet romantic couple :)

baju kurung raya 2017 pun dah mula keluar tau
jemputlah cuci mata di fb shop kami ya

boleh terus inbox page kami
atau nak quick response whatapps je +0109720158
we don't bite.. we can help u :)





No comments:

Post a Comment