Thursday, September 12, 2013

Shiseido Black Mask Review.

Penat sepenat penatnya. So i pay myself a special treatment iaitu home mask treatment day! Panas-panas tunggu budak raptai perarakan, makanya kulitku ini harus diberi ganjaran. Shiseido blackmask : selalu dengar kan? and kalau mask hitam namapak elegan je, so gatal hati nak try. Smells good sweet je. Bila pakai i love pakai tebal sikit supaya nampak hitam betul ha ha ha ..dayang senandung! Shiseido mask ni ada calm effect, bila pakai ayus empat lagi take a nap, sedapnya tidur..sampai waktu bangun ayu realize bedsheet pun pakai mask jugak. tepi pipi ada corak cantik mask tercabut, kepala tersenget time tido hahahaha...bila kering shiseido mask macam getah, then peel off boleh tarik macam tu je. Ni ha masalah gadis berbulu seksi la kononnya. Ayu jenis yang mempunyai banyak anak rambut. bila pasang mask lupa masa nak tanggalkan. bukan main sakit nak tanggalkan sampai merah mata. nak nangis hohoho cengeng! after semua settle peel off pegang kulit, skin feel supple and putih berseri. Betul tak tipu. he

lah takyah cerita banyak tengok gambar Shiseido mask review dari ayu je ok? :)

ni bila mask belum kering, mata pun belum tido lagi..

final result. skin lembut ditangan...muka suci konon haha


itu je Shiseido blackmask review dariku. cuba jangan tak cuba.
Pasti suka..:)



Wednesday, September 11, 2013

CPUV 17 Nuffnang | Digi Prepaid Project Zoom.


Lamanya tak update blog. macam-macam happen this week. busy sangat-sangat. Busy bawa budak untuk raptai Hari Malaysia ke 50 tahun Sarawak Merdeka di Padang Merdeka Sarawak dan Hari TYT on this coming weekend sabtu..and monday. Everyday bangun seawal jam 4..jam 5 pagi dah gerak supaya dapat hadir ikut timing tepat jam 8 memang budak dah tercegat berdiri tegak di padang untuk perbarisan kehormat mewakili Persatuan Kadet Bomba dan Penyelamat untuk Sekolah Menengah di Sarawak. So masa tak ada untuk blog, untuk online. bila tengok earning Nuffnang..senyum sampai telinga!! I love Digi..hehe dia bagi CPUV ke 17 dari Digi Prepaid Project Zoom. ni la yang ada untuk permulaan bulan September ni. hopefully ada lagi yang menyusul pelisss Nuffnang. Thanks to Digi telco..memang the smartest choice among all. oh I need my sleep now. esok nak turun raptai lagi..penat betul mak jemah..tata titi tutu.. adiossss guys!



Saturday, September 7, 2013

12 Gambar anak Tomok terkini | Arrian : hemsem!

 Alahaiiii tak terucap kata-kata..nak jerit kuat-kuat "anak tomok arrian comel tersangat" boleh tak? cuteenya si arrian anak ayu dan tomok ni. macam anak orang putih pulak ayu rasa. pipi memboyot je. geram nak cubit! geram nak gigit! terbaiklah...paling comel!! Jum layan 12 Gambar anak tomok oiam ni. pasti korang terus teringin nak ada anak. hewhewhew.

gambar anak tomok terbaru

gambar anak tomok terkini
ahaha muka ni tak boleh belah..

gambar anak tomok
alahai hemsemnya arrian ni

siapa lagi comel? anak ayu dan tomok ke anak fynn jamal, arjuna? ehhe
dua-dua comel laaa

ieeee geramnya tengok gambar arrian terbaru ni

cute baby picture lah




cantiknya kulit baby..bersih tanpa noda tanpa cela..nak ada kulit secantik baby?
sila lihat entry ini.


alalalala montoknye awak arrian. ibunya gorjes teramat, simple and sweet!

comel sungguh! subhanallah


berliur tengok kan.. hehe setuju tak? 
comelkan semua gambar anak tomok ni? love love, i'm her fan. cheyy..

selingan kejap boleh? anak Shuib sepahtu dan siti sarah pun comel juga..
tengok gambar anak shuib montell ooooo...



Friday, September 6, 2013

I'm just tired of everything.


this picture just resembles me. now.

Is



Yeah. I'm so tired.








I'm just totally tired of everything, I'm lost. I don't feel life. I need some remedy.
i don't like routine in my life. I need some excitement.
I need the old me.
am I too old to feel all the fun in life? Bring me back to life.

p/s: well everyone will have the low time in life, mood swing? i guess so.




Thursday, September 5, 2013

Gelagat.


hohoho..funny pic di atas. macam-macam dunia sekarang. everything nak share. nak makan share, tempat makan nak share, makan apa nak share. kalau boleh nak paling pantas upload or share kat facebook status. yang kes di atas memang parah!! ahhabila melahirkan. sempaatt jugak nak update status facebook duluuuuuu pegang laptop dulu before pegang anak..boleh pulak macam tue? haha. nice sharing is caring? Generasi Y when social media power is of everything. 

Like or leave it. gaahhh

Monday, September 2, 2013

afterschool.my | Soalan Ulangkaji SPM 2013 free download.

Hi September. Cepatnya masa berlalu. kira-kira sebulan je lagi untuk pelajar Tingkatan 5 ni hendak menduduki peperiksaan terpenting dalam hidup mereka, yang menentukan hala tuju masa depan SPM 2013. Takut? nervous? takyah sangatlah. kalau buat preparation dengan baik pasti anda tidak gugup malah yakin akan mencapai keputusan SPM 2013 yang cemerlang. Jadi, usah leka yer adik-adik, sila deactivate account facebook, twitter, instagram, dan social media yang lainnya serta kurangkan main game untuk gamers.tahan diri untuk sebualan ini je. Tibalah masa untuk pecutan terakhir SPM. Mulakan dengan mencuba menjawab soalan ulangkaji SPM 2013 dengan melayari website afterschool.my . ayu dah try jenguk, not bad. Boleh rujuk cara nak download soalan ulangkaji SPM 2013 kerana soalan ulangkaji ini dalam format e-book. Soalan yang disertakan dengan jawapan sekali. Beruntungnya korang!!

pergi ke website afterschool.my

daftar nama dan details

click ''proceed"

share kat facebook.. oh sharing is caring bebeh
sama sama mencapai kejayaan bawak kawan sekali ok.

So now, bolehlah download Soalan Ulangkaji SPM 2013 secara free.


p/s: kejayaan tidak datang bergolek tanpa adanya usaha dan doa.
oh ya seminggu lagi nak UPSR kan?Bagi adik-adik yang nak engahapi UPSR boleh la mencuba Tips menghadapi peperiksaan di saat akhir ni k? :') GoodLuck!