i

Monday, April 3, 2017

(13 FOTO) Nora Danish sah isteri Nedim

Umum mengetahui percintaan merpati dua sejoli ini. Penyatuan mereka sebagai suami isteri pada 30 March 2017 yang lalu menjadi titik permulaan indah membina keluarga baru buat pasangan ini. Kami doakan pasangan ini bahagia hingga ke akhir hayat. Simple majlis pun mengundang pelbahgai komen dan kritikan rakyat Malaysi..huhu ape pun tak boleh..susahnya jadi artis..harap Nora Danish bersabar lah :) Jom layan 13 Foto kahwin Nora danish dan Nedim..lawa oh busana nikah Nora Danish berwarna putih nampak glammm gitu.


gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish



baju nikah nora danish

veil nikah nora danish

baju nikah nora danish

gambar nora danish kahwin

gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish
 
gambar kahwin nora danish

dres nedim comel

nora danish wedding gown

lawanya Nora Danish
Comel sangat-sangat dia ni
semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

cepat-cepat buat adik untuk Dre,, mesti comel hehhee




sharing is caring!!

Friday, March 10, 2017

(21 Foto)Malam berinai Sari Yanti | Cantiknya Bidadari Jep Sepahtu

Alaaaaa i'olls tak leh move on lah dengan Sari Yanti dan Jep..
tengok dorang pergi persandingan Siti Sarah dan Syuib berpengangan tangan pun i'olls dah happy giler, senyum lebar dibuatnya..suka dorang sama-sama..kira pasangan pilihan Malaysia buat masa ni..

Selain gambar nikah Sari Yanti i olss nak kongsikan Majlis Malam Berinai Sari yanti.
suke sangat tengok pelamn penuh bunga-bungaan
ala-ala tema princess bidadari Jep :)
Princess wedding memang impian semua wanita yer tak?

Jum layan gambar malam berinai Sari Yanti
i'olls suke semua
dari baju berinai, mekap Sari yanti, wedding details ahh semua lah
































sharing is caring!!