Monday, December 18, 2017

AriweddingCouture Collection | Baju nikah tunang cantik gilerr

Hai korang..kalau follower blog ni memang tau lah kan, blog ni selalu update pasal baju nikah kahwin baju tunang kan..just want to share to all adik-adik kakak-kakak yang tengah bingung nak cari design baju nikah tunang lawa-lawa untuk majlis bahagia ..U all happy, I lagi happy boleh bantu korang..kiranya khidmat masyarakat jugak lah kan..hehehe..

Dah baca entri Baju nikah Inderaloka dan Baju nikah princess Eszz Ibrahim Wedding ? Rugi tak baca hehe manatau korang dapat idea baju lawa cantik dari sana kann..Ni haa nak kongsi satu lagi koleksi baju nikah tunang yang umppph memang eksklusif, trendy dan semestinya elegant..AriweddingCouture atau Ariwedding Couture lawa-lawa bajunya ..yang paling ayu suke adalah perincian pada baju sangat ekslusif dan nampak mewah. Korang akan terpesona bila melihat cutting baju dan perincian detailing pada baju..sumpah sangat-sangat lawa..kalau tengok dekat mesti cantik lagi kan...seterusnya nak share antara koleksi yang bisa menambat hatiku hehe..Get ready ladies...

baju sanding online
lawa kan..kaler soft jer

baju nikah terkini 2017 ariweddingcouture
suke design dress yang ade cape di bahu dan tutup dada ni..sangat in trend now..
dan syariah compliance juga kan


baju tunang cantik 2017
yang sukekan sentuhan peplum boleh cuba design ni

ariweddingcouture collection
dress ni lawa..kaler jarang sangat tengok ..dan ade kat belakang macam baju kahwin izara aisyah

baju tunang cantik online
lawa kaler dan potongan baju ni..sangat sesuai untuk majlis tunang
simple yet elegant gitu..

baju tunang cantik online
lawa putih ni

baju kebaya online tunang
kebaya macam ni so lawa..modern and traditional when mix up together memang wow

baju tunang baby blue
simple dan cantik..suke kaler lembut jer..
baby blue..lembut dan sejuk hati mak mertua tengok dikk

baju nikah putih 2017
lawa perincian baju nikah putih ni

baju ariweddingcollection

suke kaler tanah and nude macam ni.. ade ruffles lagi I'olls suke sangat..


ok diharap dapat membantu kalian serba sedikit dalam pemilihan warna serta design baju nikah tunang memasing yer.. at least ade gambaran sedikit mana yang korang nak..almaklumlah dah tengok banyak jadi pening nak pilih yang mana satu ..hehe slow2 jangan rushing tau..
untuk lebih lagi korang boleh tengok Instagram AriweddingCouture

bagi yang nak baju nikah bajet tapi still lawa korang boleh lah cuci-cuci mata diIprincess Boutique ya..staff yang friendly boleh bantu anda untuk pilih baju mana yang korang nak ..InshaAllah akan bantu sehingga korang dapat baju idaman korang ye ..

Till then, adios! :)



Wednesday, November 29, 2017

(Foto)Fattzura tunang nikah. I'm happy for them!

Pasangan paling kontroversi tahun ini.. satu Malaysia tunggu statement Fattah Amin dan Fazura..terdahulu netizen menunggu official statement dari pasangan ini sebelum mereka menunaikan umrah. Semuanya terjawab setelah press conference diadakan sebaik sahaja mereka tiba ke Malaysia selepas menunaikan umrah dengan keluarga masing-masing. Tiba-tiba social media digemparkan dengan berita perkahwinan Fattah Amin dan Fazura pulak dah..terkejut tengok Berita Harian, Era fm, Budiey.com dan rotikaya mengumumkan berita perkahwinan pasangan merpati sejoli ini. Barakallah dan tahniah keduanya. Selamat melayari bahtera perkahwinan. I'm truly happy for both of U.. I never happy so much tentang perkahwinan artis but this feeling dia lain macam..maybe because I like suprises like this..and to Fattah..I salute you as you are so gentleman..takyah tunggu lama terus jadikan Fazura isteri yang halal untukmu. Selamat Pengantin Baru Fattah Amin dan Fazura :)

foto fattah fazura kahwin

1gambar fattah fazura kahwin

shocked at the moment I screenshot it and send to my siblings group hehe..
adik-adik menafikan mereka berkahwin dan hanya inform dorang baru bertunang ..well press conference baru beberapa hari kot..

baju tunang fattah fazura
masih lagi terpesona dengan persalinan pertunangan Fattah dan Fazura
lawa kaler baju tunang mereka

baju tunang fazura
baju tunang Fazura nampak lawa sangat,, i like the cutting and baju tunang detailing..
suke ade ruffles macam peplum kat belakang tu

baju tunang fazura
i like this pose..and Fazura nampak lawa sangat..effortless beautiful okay..
memang sangat jelita dan mempersonakan..tengok angle mana pun lawa

fattzura
and they lived happily ever after.. hero seorang cinderella.. betul ke tajuk? haha i'olls belasah je lah

fattah amin dan fazura terkini
Fattah dan fazura spotted beli barang dapur berdua...aww..so sweet
I hope Fattah jaga Fazura bebaik..doakan jodoh mereka hingga ke akhir hayat..

ok alang-alang kita layan juga baju tunang artis lain yang i'olls tidak sempat nak cover sebelum ni ook..lawa ahh...suke suke suke

baju tunang fauziah gous
baju tunang fauziah gous

baju tunang elfira loy
baju tunang elfira loy..elfira siap tukar dua baju tau..ingat lagi time tu baru dua tiga hari viral baju pasangan sedondon dalam persalinan batik..sekali elfira loy tampil dengan baju tunang sedondon persalinan batik U'olls.. saye salute!! sebab memang up-to-date ohh.. 

baju tunang mawar rashid
baju tunang mawar rashid..kaler lawa..kuning air

baju tunang umi nazeera
baju tunang umi nazeera pun lawa..sentuhan peplum ekor nya cantik hehe
manis sangat bila disunting..

itu jer..

nanti update lagi gambar baju nikah tunang ya :)