Thursday, May 24, 2018

(2018)Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju sebelum Hari Raya Aidilfitri

Pon pon pon... hello hello..lama tidak bersiaran di blog ni kan.. nak berbuka puasa jap lagi..Tapi nak sampaikan pesanan khidmat masyarakat untuk rakyat jelata sekalian, berkenaan notis Tarikh Akhir Pengeposan Pos laju sebelum Hari Raya Aidilfitri 2018 ini. Makanya tarikh yang anda semua kena alert ialah

tarikh akhir serahan pos laju sebelum raya 2018

Buat yang hari-hari dok belek baju raya online tu, jangan lama sangat nak buat keputusan tau. Kalau dah suka terus beli. Pos laju dah mula nak overload nanti slow dan lmbat korang jugak yang hangin.. :') Buat yang mencari tailor sekarang, takyah susah2 cari baju online je ya,..dari baju kurung, baju melayu, jubah, baju sedondon couple, ke baju sedondon family semua ada di Iprincess Boutique :)
Cuci-cucilah mata ye... bye2 Selamat berbuka semua



Tuesday, May 22, 2018

Baju Raya 2018 : Merecik u'olls

Assalam semua.. lama tak update blog ..apa khabar? Tak terlambat rasanya nak wish Selamat menunaikan ibadah puasa :) dah ade semangat raya dah walaupun baru 4 hari berpuasa. Dah beli baju raya tak? Sekarang tailor dah tak ambil tempahan baju raya lagi..sob sob sob..jadi ni nak habaq mai baju raya 2018 yang letop terkini cantik semestinya :)
















Amacam? lawa tak? korang boleh ke pagi ni ya.. Iprincess Boutique kerana baju raya sentiasa update
kemain susah nak pilih huhu